Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gildie jak u skkf'a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak, tak 2 miesiące temu prosiłem Cubixa o udostępnienie pluginu na gildie od skkf'a tylko dla mnie oferowałem mu 1000 zł i się nie zgodził, więc wątpię. Nawet jeżeli Cubix chciałby udostępnić komuś plugin na gildie od skkf'a to musi mieć pozwolenie od skkf'a który się na 100% nie zgodzi.... Najprędzej to jakiś plugin na gildie podobny do skkf'a napisany przez prywaciarza za odpowiednią kwotę 200 - 500 zł...

x

Opublikowano

Tak jest dodatek do pluginy "Factions" który pozwala na przyznanie danych itemów do utworzenia Frakcji.

No co ty.. chyba pomyliłeś tematy ja napisałem czy można kupić plugin a nie jakieś "dodatki".

Opublikowano

Taa 13-14 latek oferował Cubixowi (Nawet nie wie ja ma na imię) 1000 Euro Gąbek na NK za Plugin. A skkf ma gówno do jego pluginów ;>

Po pierwsze prowadziłem 3 największe serwery minecrafta w Polsce (Serwery LegendCraft) i miałem po części partnerstwo z firmą craftserve i pomyślałem o zrobieniu 4 serwera (Gildie), lecz (teraz zacytuje słowa Cubixa które usłyszał od skkf'a): "Skkf nie wyraził zgody na udostępnienie pliku" -> Skkf ma gówno do jego pluginów ? no jednak ma i to dużo to do niego należy plugin na gildie, a jakby Cubix się wyparł to skkf może nawet zerwać z nimi partnerstwo i już wtedy nie będzie tak kolorowo.

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...